STUDIRAJ U KANADI Virtuelni Dan

Studiraj, radi i ostani u Kanadi Dođi u Kanadu da studiraš. Ostani da živiš, radiš i istražuješ.

decembar 15 čet.
15.12.2022
14:00 - 17:00 sati
Online

Kanada je postala centar u procvatu za međunarodne studente čiji snovi uključuju ostanak u zemlji u kojoj završavaju studije. Kanada koja više nije zanemarena globalna destinacija za sticanje diplome, takođe nudi direktan put do trajnog državljanstva - opciju koju mnogi međunarodni studenti traže. Kanada se više od dvadeset godina svrstava među deset najboljih mesta za život na svetu i može se pohvaliti obrazovnim sistemom koji je rangiran među najboljima.


Kanada je sve popularnija opcija za studente koji traže i zahtevaju jeftiniju alternativu za međunarodno studiranje nego što bi mogli da nađu u SAD. Kanadski univerziteti sada pružaju jednako prestižne diplome kao i oni u SAD, često po pristupačnijoj ceni.

 

 

Zašto studirati u Kanadi kao međunarodni student?


Kada studiraš u Kanadi, ulažeš u svoju budućnost. Kanadske fakultetske i univerzitetske diplome priznate su širom sveta. Školarine su među najnižima u zemljama engleskog govornog područja. Osim toga, možda ćeš moći da ostaneš i radiš u Kanadi nakon što diplomiraš. Mogućnosti su beskonačne!

Raspored webinara

Dan Seneker, Bishop’s University

Raspored webinara

15:00 - 16:00 h (CET) - Canadian University Overview

"There is a Canadian University for All: But How Do I Choose?"

This presentation will introduce you to the three main categories of universities in Canada (primarily undergraduate, comprehensive, and medical/doctoral), provide a broad overview of the admissions process, costs and finances, and a specific look at one of Canada’s premier undergraduate institutions Bishop’s University.

IZLAGAČI

Bishop’s University
Bishop’s University

English University | Liberal Arts University | Quebec Canada


Smešten u prelepom regionu Eastern Townships u provinciji Kvebek, Bishop's je jedinstveni univerzitet na engleskom jeziku, koji studentima nudi kvalitetno obrazovanje na osnovnim studijama iz likovnih, humanističkih, društvenih, prirodnih nauka, biznisa i obrazovanja.

 


Stipendije, nagrade, pomoć


Svake godine na Bishop's univerzitetu se obezbeđuju stipendije, nagrade, grantovi i finansijska pomoć u iznosu većem od 7 miliona dolara, zahvaljujući velikodušnoj podršci studenata, bivših studenata, fakulteta, osoblja, fondacija, korporacija i privatnih donatora. Svake godine otprilike 62% studenata prima finansijsku pomoć u nekom obliku u rasponu od 500 do 20.000 dolara po akademskoj godini. Neke se mogu obnoviti za sve vreme u Bishop's-u (važe uslovi obnove), dok su druge jednokratne nagrade koje možeš dobiti kao novi ili kao stalni student. Da bi bio uzet u obzir, sve što treba da uradiš je da popuniš online prijavu za prijem do 1. marta i da svu svoju prateću dokumentaciju predaš najkasnije do 15. marta.
 

Saznaj više
Fraser International College
Fraser International College

A direct pathway to undergraduate degree study at Simon Fraser University

Smešten u Vankuveru, Fraser International College (FIC) pruža studentima direktan put do diplome osnovnih studija na Univerzitetu Simon Fraser.
Fraser International College (FIC) se nalazi na kampusu Bernabi Univerziteta Simon Fraser (SFU), u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi. FIC pruža studentima prve godine kurseve potrebne za njihov prelazak na SFU kada ispune uslove iz kombinovanog pisma ponude od FIC-a. FIC pruža okruženje za obrazovanje i učenje koje im pomaže da iskoriste svoje talente i ostvare svoje snove.

Saznaj više
Toronto Metropolitan University International College
Toronto Metropolitan University International College

A direct pathway to undergraduate degree study at Toronto Metropolitan University

Smešten na kampusu u centru Toronta, Toronto Metropolitan University International College  (TMUIC) nudi put do diplome osnovnih studija na Toronto Metropolitan univerzitetu. Sa okruženjem podrške i transformativnim iskustvima učenja, TMUIC je tvoj put ka uspešnoj budućnosti.

TMUIC-ovi kvalifikovani predavači i sveobuhvatna podrška studentima osiguravaju da studenti imaju najbolju pripremu za zahteve visokog obrazovanja u Kanadi. Svaka programska oblast nudi malobroje studentske grupe, različite kurseve, liderstvo i mogućnosti volontiranja.

Saznaj više
University Canada West
University Canada West

University Canada West (UCW) je univerzitet čiji su programi fokusirani na oblast biznisa. Smešten u centru Vankuvera, Univerzitet nudi dinamično okruženje za učenje, visok nivo individualnog pristupa, konkurentne cene školarine i sjajne stipendije za studente sa odličnim akademskim uspehom.

Saznaj više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.