Swiss week - Ekskluzivni popust do 20% na letnje kurseve jezika u Švajcarskoj!

Važi za rezervacije u nedelji od 30. januara do 5. Februar 2023.

januar 30-5 pon.-ned.
30.01 - 5.02.2023
00:00 - 00:00 sati
Online

Sa svoja četiri nacionalna jezika, Švajcarska je tradicionalno bila omiljena destinacija za letnji jezički odmor za one koji traže raznolikost u izboru studija, predmeta i zanimljivog sportskog i programa ekskurzija.

 

Iskoristite ekskluzivni popust od 20% na naš specijalni izbor kurseva jezika tokom „Swiss Week“ od 30. januara do 5. februara.

Švajcarske škole sa ekskluzivnim popustom do 20% na letnje kurseve jezika

Važi za rezervacije u nedelji od 30. januara do 5. Februar 2023.

TASIS - LE CHATEAU DES ENFANTS
TASIS - LE CHATEAU DES ENFANTS

Uzrast: 4 - 6 god., 7-10 god., Francuski, engleski

Škola “Le Chateau des Enfants” međunarodni je letnji kamp koji se nalazi u Villi Belvedere i Tasisu. Polaznici od 6 godina koriste zgradu Focolare koja je udaljena 5 min. hoda od glavne zgrade kampa. Svu nastavu i aktivnosti vode iskusni porfesionalci, tako da je jedan učitelj odgovoran za 3 polaznika.

Nakon časova jezika, moguće je odabrati sledeće module: 

Also, Robotics
•    Science
•    Exploration Hour
•    Performing Arts
•    Visual Arts
•    Evening Activities
•    Weekend Clubs

 

Saznaj više
TASIS LUGANO
TASIS LUGANO

Uzrast: 11 - 13 god., 14 - 18 god., Francuski, engleski, italijanski

Letnji kamp TASIS-a u Luganu je savršen izbor za decu svih uzrasta. Bilo da se radi o uzrastu od 11 ili 18 godina, dostupan je neverovatan izbor raznih kurseva i programa koji se nude u školi.
Program je osmišljen kako bi zadovoljio sve interese dece i roditelja na način da postoje mogućnosti kombinacije jezika i akademskih predmeta koji su povezani s različitim hobijima dece.
 
- Аkademsko pisanje 
- Priprema za IB
- Arhitektura i dizajn
- Мjuzikl
- Digitalna fotografija
- Moda i dizajn
- Italijanska kuhinja
 
Prilikom stvaranja programa TASIS je razmišljao o deci koja vole sport, te im je pružena jedinstvena prilika za fudbalski kamp s timom mladih iz AC Milana, za košarkaški kamp s timom mladih iz Armani kluba i aktivnosti u slobodno vrieme kao što su golf, plivanje, aerobik, squash i badminton.
 
 

Saznaj više
AIGLON
AIGLON

Uzrast: 8 - 16 god., Francuski, engleski

Aiglon College je privatna srednja škola u Švajcarskoj koja održava i letnje jezičke kampove za decu. Kada je Džon Korlet osnovao Aiglon 1949. pokrenuo je razvojnu obrazovnu zajednicu koja je više od samo škole. Smeštana u Alpima, škola se nalazi na 120km od Ženeve, u selu Chesières u opštini Ollon.

Saznaj više
SWISS LANGUAGE CLUB, MONT BLANC PALACE
SWISS LANGUAGE CLUB, MONT BLANC PALACE

Uzrast: 10 – 17 godina, Francuski, engleski ili nemački

Letnji kurs Swiss Education Club, pod okriljem Swiss Education Academy,  je smešten na modernom kampusu jednog od najboljih švajcarskih privatnih univerziteta u oblasti turizma Swiss Education Group, u zgradama 'Montblan' i 'Belvedere' u gradu Leysinu. Kurs je namenjen deci od 10 do 17 godina i nudi nastavu na engleskom, francuskom ili nemačkom jeziku u kombinaciji s izletima, odlascima u zabavne parkove, biciklizmom, planinarenjem, raftingom i mnogim drugim zabavnim aktivnostima .

 

Saznaj više
WORLD OF HOSPITALITY, MONTREUX
WORLD OF HOSPITALITY, MONTREUX

Uzrast: 16 – 20godina, Engleski

Letnji kampovi u organizaciji Swiss Education Group održavaju se u hotelskom institutu Montreux (16-20 godina) i u palati Mont Blanc, Leisin (10-17 godina), kampusima univerziteta grupe. Kursevi uključuju proučavanje stranih jezika (engleski, francuski ili nemački), upoznavanje sa hotelijerstvom, kulinarskom umetnošću, izlete, posete čuvenoj fabrici čokolade i mnoge druge obrazovne i opuštajuće aktivnosti.
Svet ugostiteljstva
Ovaj akademski program učesnicima daje globalni pogled na industriju ugostiteljstva i pokriva niz tema i trendova povezanih s ugostiteljstvom, uz mogućnost planiranja događaja od početka do kraja. Za vreme kursa učesnici će takođe naučiti šta je potrebno da bi bili lider i preduzetnik, s naglaskom na lični razvoj.

Saznaj više

POŠALJITE ZAHTEV - Ekskluzivni popust do 20% na letnje kurseve jezika u ŠvajcarskojRezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.