Upoznajte Breda University of Applied Sciences - vaš budući holandski univerzitet!

12.11.2020

Ako ste zainteresovani za studiranje turizma i ugostiteljstva, našli ste pravi članak jer je vreme da upoznate Univerzitet primenjenih nauka Breda (Breda University of Applied Sciences)!


Breda University of Applied Sciences jedan je od vodećih univerziteta ove vrste u Holandiji u oblasti turizma i ugostiteljstva, ali nudi niz osnovnih i postdiplomskih studija iz oblasti logistike, organizacije događaja i medija.

Na ovom holandskom univerzitetu studira preko 7.000 holandskih i stranih studenata iz oko 100 zemalja. Sve zgrade su smeštene u novoobnovljenom kampusu, koji je kombinacija stare i nove arhitekture, uključujući i zgradu nekadašnjeg manastira, a i zelenila ne nedostaje.

Teme koje ćete obrađivati tokom studija međusobno su povezane, zbog čega ćete steći široko znanje i stvoriti rešenja. Takođe imate brojne mogućnosti za dodatno obrazovanje na univerzitetima sa kojima se Breda University of Applied Sciences dogovorio da sarađuje na programima razmene, istraživanjima i izletima.

Predavači su profesionalci u ovim oblastima, ali imaju prijateljski odnos sa studentima. Preduzetništvo je u središtu nastavnog procesa i studenti se podstiču da započnu sopstveni posao koji može biti i deo projekta za diplomski rad..

Tvoj novi dom
Grad Breda se često pominje kao idealno mesto za studentski život. Grad se nalazi na jugu zemlje i optimalne je veličine - dovoljno velik sa svim potrebnim sadržajima, ali opet dovoljno mali, jer je sve biciklom udaljeno najviše 15 minuta. Dobro je povezan sa ostatkom Holandije i evropskim zemljama. Grad je siguran, ljudi su otvoreni, a Holanđani su poznati da izvrsno govore engleski jezik.

Studiranje turizma i ugostiteljstva u Holandiji
Studentima koji žele da se kvalifikuju i steknu profesionalnu viziju rada u turizmu, toplo preporučujemo ovaj univerzitet!

Kao što smo već pomenuli, on je među vodećim univerzitetima u ovim oblastima, a s obzirom na to da ćete studirati na Univerzitetu primenjenih nauka znači da ćete dobiti više praktičnog rada, tako da pre diplomiranja već imate puno iskustva!

Pristupačne cene
Holandija je već neko vreme poznata kao dobar izbor za studiranje u inostranstvu, a jedna od posebnih pogodnosti je pristupačna školarina koja na Breda University of Applied Sciences iznosi €9,990. evra za dodiplomske i postdiplomske studije. Uz to, za prvu godinu dodiplomskog studija plaćate samo 50%! Naravno, neki od diplomskih studijskih programa su jeftiniji ili skuplji, u zavisnosti od načina na koji se izvode.

Koji studijski program odabrati?
Izbor pravog univerziteta zahteva dobro razmišljanje, a samo neke od studija koje možete uzeti u obzir na Univerzitetu primenjenih nauka Breda su:

 • Tourism Management, Tourism Destination Management (diplomski)
 • Leisure & Events Management
 • Hotel Management, International Facility Management
 • Logistic Management, Logistic Engineering, Leadership in Supply Chain Management (diplomski)
 • Built Environment - studij urbanog dizajna
 • Creative Media and Game Technologies
 • Media Innovation, Creative Business

… i drugi!

Kontaktirajte Integral Edu i saznajte više:

 • Koji su uslovi za upis na studije u Holandiji?
 • Koliko dugo traju osnovne i master studije?
 • Kolika je školarina?
 • Da li postoje stipendije i prilike za finansijsku pomoć?


Prijavite se za besplatno savetovanje! >>

Za sve detalje o akademskim programima, procesu apliciranja, cenama školarine, potencijalnim stipendijama, kontaktirajte kancelariju Integral Edu na 060 062 28 92 ili nam pišite na info@integraledu.rs.

Povezane vesti

Studiraj na Univerzitetu Hal sa stipendijom do 900...

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo naše potpuno nove, revolucionarne stipendije za studente osnovnih studija koji se pridružuju Univerzitetu u Halu u septembru 2023. Danas je objavljena na&...
19.10.2022 Vidi više

POTREBAN SI NAM - Pridružite se našem #DreamTeam-u

Da li želiš da provedeš dan kao asistent predstavnicima univerziteta i škola koji će izlagati na sajmu? Ako želiš da budeš deo najboljeg tima volontera i da razvije&...
11.10.2022 Vidi više

World Education Fair, 29. Septembar - Virtuelni sa...

World Education Fair Sajam Obrazovanja u virtuelnom obliku! Gde učenici, studenti i njihovi roditelji iz cele Srbije imaju priliku da online upoznaju predstavnike inostranih univerziteta iz udobnosti...
05.09.2022 Vidi više

Prednosti rane prijave na univerzitete u inostrans...

Upisivanje studija u inostranstvu je velika i važna odluka koja podrazumeva istraživanje i detaljne informacije o studijskim programima i univerzitetima u inostranstvu, prikupljanje i pripremu potrebn...
30.06.2022 Vidi više

7 razloga zašto upisati studije medicine

1. Odlični izgledi zaposlenja nakon diplomiranja Pogledaj našu tabelu lige predmeta Medicine i videćeš da studenti na većini univerziteta ulaze u profesionalni radni odnos u roku od &...
16.06.2022 Vidi više

Studiranje u Nemačkoj na engleskom za samo 349 EUR...

Da li tražite moderan univerzitet koji vam nudi studije baš po meri? Međunarodni univerzitet IU u Nemačkoj, nudi idealne uslove za ostvarivanje Vaših profesionalnih ciljeva. I tačno onak...
15.06.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.