Započni prijavu na univerzitet do 31. Avgusta i dobićeš 50 evra popusta na usluge prijave

28.07.2022

Ako su tvoji snovi o uspešnoj budućnosti vezani za kvalitetno i praktično obrazovanje, fakultet u inostranstvu je najbolja odluka za tebe!


U koliko planiraš da stekneš diplomu u inostranstvu, ali ne znaš odakle da počneš ili imaš mnogo pitanja,iskusni mentori IntegralEdu-a će biti uz tebe na svakom koraku procesa za uspešnu prijavu i zagarantovan upis na željeni univerzitet.

!!! Započni aplikaciju sa IntegralEdu do 31. AVGUSTA i dobićeš 50 EVRA POPUSTA na usluge prijave.

ZAŠTO SE PRIJAVITI SADA?

Prijem na univerzitet iz snova je složen proces koji uključuje informisane odluke, poštovanje rokova i specifične zahteve. Pored uštede novca, rano prijavljivanje i rad sa profesionalnim konsultantom pomoći će ti da odabeš programe koji ti najviše odgovaraju, pripremiš se na najbolji način, budeš ispred konkurencije i garantuje ti prijem i smeštaj.

Imaj na umu da mnogi visoko rangirani univerziteti (posebno u Velikoj Britaniji) zatvaraju proces prijave za svoje najtraženije studijske programe zbog velikog interesovanja ranije i rana prijava će ti garantovati pristup željenom studijskom programu.

Tvoja prijava na bilo koji univerzitet u inostranstvu može se obaviti brzo, lako i mirno uz pomoć obrazovnih stručnjaka iz IntegralEDU!

ZAŠTO SA NAMA?

Kvalitetno visoko obrazovanje je preduslov za uspešnu profesionalnu realizaciju, zbog čega su informisani izvor i stručna pomoć izuzetno važni. Sa skoro 30 godina iskustva i kancelarijama u 5 zemalja, pomogli smo više od 15 000 kandidata u poslednjih 30 godina na putu do najprikladnijeg obrazovanja na željenom univerzitetu u inostranstvu.

KAKO MI POMAŽEMO?

 • Besplatne konsultacije, pojedinačno savetovanje i definisanje prioriteta
 • Pomoć prilikom izbora odgovarajućeg univerziteta i studijskog programa
 • Informisanje o uslovima, potrebnim dokumentima i rokovima za podnošenje prijave
 • Upoznavanje s procedurom prijave na univerzitet
 • Usmeravanje pri odabiru studijskog programa i univerziteta
 • Procenjivanje papira za prijavu – CV-a, motivacionog pisma, preporuke
 • Popunjavanje prijave
 • Podnošenje prijave na do pet partnerskih univerziteta (ili pet studijskih programa)
 • Pomoć pri komunikaciji sa univerzitetom u ime studenta
 • Praćenje rokova za podnošenje prijave/rokova za upis
 • Potvrda upisnog mesta
 • Konsultacije i pomoć pri prijavi za školarine i studentske zajmove (gde postoje u ponudi)
 • Prijava za univerzitetski smeštaj (vredi samo ako univerzitet nudi mogućnost smeštaja na kampusu) davanje finalnih smernica pre odlaska (pre-departure meeting)
 • Pomoć pri poseti univerziteta za Open day
 • Pomoć pri organizovanju puta – leta, hotela, transfera i td.

Zakaži besplatno savetovanje sa našim iskusnim konsultantima i razgovaraj o svemu što te interesuje – od izbora pravih predmeta i studijskih programa, preko pripreme za uspešnu aplikaciju na željene univerzitete, do smeštaja i dobijanja studentske vize. Naš tim ti može obezbediti pomoć u svakom koraku.

Kontaktiraj kancelariju Integral Edu-a putem mejla info@integraledu.rs ili nas pozovi na 060 062 28 92 ili 011 440 45 53.

ZAKAŽI BESPLATNE KONSULTACIJE

Povezane vesti

Studiraj na Univerzitetu Hal sa stipendijom do 900...

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo naše potpuno nove, revolucionarne stipendije za studente osnovnih studija koji se pridružuju Univerzitetu u Halu u septembru 2023. Danas je objavljena na&...
19.10.2022 Vidi više

POTREBAN SI NAM - Pridružite se našem #DreamTeam-u

Da li želiš da provedeš dan kao asistent predstavnicima univerziteta i škola koji će izlagati na sajmu? Ako želiš da budeš deo najboljeg tima volontera i da razvije&...
11.10.2022 Vidi više

World Education Fair, 29. Septembar - Virtuelni sa...

World Education Fair Sajam Obrazovanja u virtuelnom obliku! Gde učenici, studenti i njihovi roditelji iz cele Srbije imaju priliku da online upoznaju predstavnike inostranih univerziteta iz udobnosti...
05.09.2022 Vidi više

Prednosti rane prijave na univerzitete u inostrans...

Upisivanje studija u inostranstvu je velika i važna odluka koja podrazumeva istraživanje i detaljne informacije o studijskim programima i univerzitetima u inostranstvu, prikupljanje i pripremu potrebn...
30.06.2022 Vidi više

7 razloga zašto upisati studije medicine

1. Odlični izgledi zaposlenja nakon diplomiranja Pogledaj našu tabelu lige predmeta Medicine i videćeš da studenti na većini univerziteta ulaze u profesionalni radni odnos u roku od &...
16.06.2022 Vidi više

Studiranje u Nemačkoj na engleskom za samo 349 EUR...

Da li tražite moderan univerzitet koji vam nudi studije baš po meri? Međunarodni univerzitet IU u Nemačkoj, nudi idealne uslove za ostvarivanje Vaših profesionalnih ciljeva. I tačno onak...
15.06.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.