KURSEVI JEZIKA U INOSTRANSTVU

Izaberite kurs stranih jezika ili letnji kamp koji će Vama ili Vašem detetu najviše odgovarati

ZAŠTO KURSEVI JEZIKA U INOSTRANSTVU

Izaberite najprikladniji kurs jezika za Vas ili Vaše dete

Kursevi jezika u inostranstvu su više od letovanja, više od kursa jezika i iskustva koje bi više od 95% naših klijenata ponovilo. Razgovor na stranom jeziku, novo okruženje i nova atmosfera, zanimljive aktivnosti i upoznavanje novih ljudi – sve to uključuje kurs jezika u inostranstvu.


Učenje stranog jezika u izvornom okruženju, u zemlji u kojoj se govori kao službeni, najbliže nam približava kako deca savladavaju maternji jezik tokom detinjstva. Zbog toga polaznici kurseva jezika u inostranstvu uče strani jezik mnogo brže, a istovremeno su uronjeni u kulturu i jedinstvena iskustva koja nudi učenje stranog jezika u inostranstvu.

ZAŠTO KURSEVI JEZIKA U INOSTRANSTVU

UČENJE JEZIKA U ODGOVARAJUĆEM OKRUŽENJU

Iskustveno učenje je dokazano najefikasniji metod učenja kojim stičemo kvalitetno i dugotrajno znanje. A ima li čega boljeg nego kada to iskustveno učenje možete prilagoditi sebi i izabrati okruženje koje Vam najviše odgovara, najbolju zemlju za učenje tog jezika, najpogodniji smeštaj i jezički centar, aktivnosti koje ćete pohađati i trajanje svega – i sve to uz pomoć stručnih savetnika?

PRILIKA ZA UPOZNAVANJE RAZLIČITIH KULTURA

Svako novo putovanje nas obogaćuje nezamenljivim iskustvima, a svaki polaznik može imati različite koristi od jednog kursa jezika, s obzirom na godine, prethodno znanje jezika i interesovanja. Nova poznanstva i prijateljstva, upoznavanje običaja i kulture, upoznavanje umetnosti, sporta, gastronomije jedne zemlje - sve to može proširiti vidike i poglede na svet izvan poznatog.

JAČANJE SAMOPOUZDANJA

Putovanje u inostranstvo na ovakav kurs stranog jezika svakako zahteva veštine kao što su komunikacija, nezavisnost u donošenju odluka i samopouzdanje. U novom okruženju, ove veštine se jačaju spontano i prirodno kako učenik pohađa kurs ili se bavi aktivnostima koje se odvijaju van učionice.

IZABERITE LETNJI KAMP ZA DECU ILI KURS STRANOG JEZIKA

LETNJI KAMPOVI ZA DECU I KURSEVI STRANOG JEZIKA U INOSTRANSTVU (7-18 godina)

Za decu od 7 do 18 godina organizuju se kursevi stranih jezika u inostranstvu i letnji kampovi. U većini slučajeva, kursevi jezika i kampovi uključuju sve aktivnosti, transfere i obroke.

Saznajte više

KURSEVI STRANOG JEZIKA ZA MLADE I ODRASLE (16+)

Ovi kursevi stranih jezika u inostranstvu su namenjeni samostalnijim mladim ljudima i odraslima. Oni uglavnom ne sadrže dodatne aktivnosti niti su povezani sa organizovanim programom.

Saznajte više

DRŽAVE

ŠTA RADIMO ZA VAS

ŠTA RADIMO ZA VAS

INICIJALNO SAVETOVANJE

Na prvoj konsultaciji ćete sa svojim savetnikom razgovarati o tome šta želite da postignete od kursa stranog jezika, kao i o Vašim željama i mogućnostima, da li želite Vi da idete na kurs jezika u inostranstvo ili da svoje dete pošaljete u letnji kamp za decu. Nakon razgovora, savetnik će Vam poslati preporučene kurseve jezika koji odgovaraju zadatim parametrima kao i jezičke centre koji ih nude i koji bi Vam najviše odgovarali.

IZBOR I REZERVACIJA KURSA

Vaš savetnik će preduzeti sve potrebne korake kako biste rezervisali izabrani kurs stranog jezika u inostranstvu i bili u stalnoj komunikaciji sa odabranim jezičkim centrom.

PRIPREMA

Prilikom rezervacije kursa ili letnjeg kampa za decu, dobićete sve potrebne informacije, a pre početka kursa/kampa i sve smernice i uputstva za putovanje. Roditelji dece koja idu na kurs ili letnji kamp dobiće posebnu knjižicu sa svim savetima i uputstvima za što bezbedniji boravak deteta u jezičkom centru.

ORGANIZACIJA PUTOVANJA

Mi ćemo organizovati Vaše putovanje ili putovanje Vašeg deteta do željene destinacije. Pošto znamo ceo proces i upoznati smo sa detaljima o kojima treba voditi računa, dobićete potpune informacije o putovanju.

PLANIRANJE DALJEG RAZVOJA

Po povratku sa kursa stranog jezika ili letnjeg kampa za decu, a na osnovu Vaših povratnih informacija, naši savetnici mogu Vam pomoći u daljem usavršavanju i budućim odlascima na kurseve jezika ili ostvarivanju nekih drugih obrazovnih ciljeva kao što je upis u privatnu srednju školu ili fakultet u inostranstvu.

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

ŠIROK IZBOR KURSEVA STRANIH JEZIKA
ŠIROK IZBOR KURSEVA STRANIH JEZIKA

Nudimo preko 300 različitih programa i letnjih kampova za sve uzraste. Sedam svetskih jezika, u 25 zemalja, sa različitim formatima kursa, intenzitetom, predznanjem, trajanjem, vrstama smeštaja i ambijentom, sve po želji naših klijenata.

BRZA I POUZDANA POMOĆ I LIČNI PRISTUP
BRZA I POUZDANA POMOĆ I LIČNI PRISTUP

Svakom našem polazniku pristupamo individualno – od odabira najpogodnije zemlje za učenje stranog jezika, grada i programa kursa jezika, do pripreme i organizacije putovanja, podrške tokom putovanja i boravka na kursu jezika. 

BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA I DODATNIH NAKNADA
BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA I DODATNIH NAKNADA

Jasno je uvek napisano što je uključeno u cene, a šta nije. Nemamo dodatnih troškova upisnina ili provizija.

KAKO MOŽEMO BITI KORISNI

Letnji kampovi za decu

Kursevi stranih jezika za odrasle

Online kursevi stranih jezika

Pregledajte naše kataloge besplatno

Preuzmite
KURSEVI JEZIKA U INOSTRANSTVU

NAJNOVIJE VESTI

Nemački letnji kampovi kao velika prednost priliko...

Tim više kada govorimo o letnjim kampovima kod kojih je obrazovna komponenta neophodna, poput onih iz IntegralEdu portfelja. Što se tiče letnjih kampova nemačkog jezika, oni su odlično...
23.03.2023 Vidi više

Top 6 mesta u Berlinu koja možete posetiti dok ste...

Postoji fraza da Berlin nije Nemačka i da Nemačka nije Berlin. Multikulturalno okruženje, bogata umetnička i muzička scena i savremena istorija privlače mlade iz celog sveta da svoj letnji odmor prove...
17.03.2023 Vidi više

5 najomiljenijih destinacija za letnje kampove

Učenje, eksperimentisanje, nezavisnost, prijateljstvo, razvoj, kreativnost, novosti, radost, zagrljaj velikog, vrlo velikog sveta – to su reči koje najčešće čujemo kada se deca i mladi lj...
09.02.2023 Vidi više

Kako da se pripremim za svoju budućnost sa 16 god...

Kada ste u srednjoj školi, verovatno vrlo često čujete pitanje „Šta želiš da budeš kada odrasteš?" Odgovor je jednostavan: „Želim da imam dobar posa...
23.01.2023 Vidi više

Kako izgleda biti školarac u Švajcarskoj?

Od 30. januara. do 5. februara Integraledu organizuje „Švajcarsku nedelju“, koja je namenjena porodicama zainteresovanim da svojoj deci priušte mogućnost učenja i stican...
16.01.2023 Vidi više

Akademski i pripremni kursevi u Velikoj Britaniji...

Do 28. februara možete iskoristiti naše specijalne popuste na cenu kursa koji ste izabrali. English Foundation - Za one koji su na početku svog učenja, širok spektar kurseva engleskog j...
21.12.2022 Vidi više

Kako odabrati pravu letnju školu - 8 saveta

Postoje brojni kampovi za različite potrebe i želje. Zaista postoji nešto za svakoga. Akademski kampovi, sportski kampovi, engleski kampovi, nemački kampovi, francuski kampovi, avanturistički k...
28.11.2022 Vidi više

POTREBAN SI NAM - Pridružite se našem #DreamTeam-u

Da li želiš da provedeš dan kao asistent predstavnicima univerziteta i škola koji će izlagati na sajmu? Ako želiš da budeš deo najboljeg tima volontera i da razvije&...
11.10.2022 Vidi više

KONTAKTIRAJTE NAŠEG SAVETNIKA

ZAKAŽI KONSULTANCIJE

Popunite formular i zakažite termin za konsultacije kod našeg obrazovnog savetnika

Rezerviši

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.