Ekskluzivni popust do 20% na letnje kurseve jezika u Švajcarskoj!

12.03.2021

Ove godine “Švajcarska nedelja” će se održati između 21. marta i 25 marta 2022. godine, sa popustima do 20% troškova kampova koje organizuju švajcarske institucije.


Bliži se “Švajcarska nedelja” u 2022. godini!

Ove godine “Švajcarska nedelja” će se održati između 22. marta i 26. marta 2021. godine, sa popustima do 20% troškova kampova koje organizuju švajcarske institucije.

Ovo su samo neke od odlasti učenja i zabavnih iskustava koje možete imati ovog leta u Švajcarskoj: 

  • Fotografija
  • Mjuzikl
  • Arhitektura i dizajn
  • Otkrijte Švajcarsku
  • Hotelski menadžment
  • Čokolada i slatkiši
  • Preduzetništvo u poslu
  • Adrenaline Rush
  • Studije engleskog / francuskog / nemačkog jezika


Informacije i registracija ovde: “Švajcarska nedelja”

Neke od najboljih privatnih srednjih škola na svetu nalaze se upravo u Švajcarskoj i nude najkvalitetnije srednjoškolsko obrazovanje i razne srednjoškolske i akademske programe, a jezički kurs u inostranstvu u takvim školama može biti sjajna kombinacija odmora i učenja stranog jezika s fokusom na buduće studije. U zavisnosti od uzrasta deteta i njegovih interesa, savetnici će dati personalizovane preporuke deci i roditeljima kako bi im pomogli da pronađu najbolji letnji jezički kurs u Švajcarskoj.

Jezički kursevi u inostranstvu najbrži su i najlakši način učenja stranog jezika ali i razvijanja društvenih veština dece. Dve nedelje, na potpuno drugačiji i zabavan način, deca mogu da uče engleski, francuski, nemački ili italijanski jezik na obalama Ženevskog jezera, u prelepim Alpima ili u kosmopolitskom gradu Luganu. Svi programi letnjih jezičkih kurseva detaljno su razrađeni, a sprovodi ih stručno osoblje i profesori tih jezičkih centara i srednjih škola koji imaju godine iskustva u radu s decom iz celog sveta. Programi imaju mnoštvo praktičnih radionica, društvenih, sportskih i kulturnih aktivnosti koje polaznicima pružaju ne samo učenje stranih jezika već i zabavu i odmor.

U ovoj, drugoj po redu Nedelji švajcarskog obrazovanja učestvuju vodeći švajcarski jezički centri i privatne srednje škole koje tokom leta održavaju jezičke kampove, redom: TASIS - Američka škola u Švajcarskoj, najstarija privatna američka škola u Švajcarskoj i Swiss Education Group - jedna od najpoznatijih univerzitetskih grupa na svetu, specijalizovana za ugostiteljstvo, kulinarstvo i međunarodno poslovanje

! Za one koji nastave univerzitetske studije u Swiss Education Group, naknada za kamp biće vraćena (do iznosa od 4.500 CHF).

Švajcarske škole sa Ekskluzivnim popustom do 20% na letnje kurseve jezika:

  • TASIS Le Chateau des Enfants - Popust od 20%
  • TASIS Lugano - Popust od 20%
  • Swiss Education Group - Hotel Institute Montreux - Popust od 20%
  • Swiss Education Group - Mont Blanc Palace, Leysin - Popust 20 10%
  • Swiss Language Club by Swiss Education Group - Popust 20 10%


Zašto izabrati Švajcarsku?
Švajcarska je poznata po svojoj izvanrednoj čokoladi, proizvodnji vrhunskih satova, bankama i visokim standardima. Obrazovanje je, bez izuzetka, takođe na ovoj listi.

1. Visok kvalitet obrazovanja
2. Jedina evropska zemlja sa 4 zvanična jezika u upotrebi
3. Zemlja sa predivnom prirodom i velikim izborom sportskih aktivnosti
4. Švajcarska je redovno na listi najbezbednijih država u svetu
5. Svi vole čokoladu, posebno kada je švajcarska

Jezički kursevi u inostranstvu omogućavaju najbrži i najlakši način učenja jezika kao i društvenih veština kod dece. Programi u našoj ponudi detaljni su i precizno definisani, a nastavni kadar visoko je kvalifikovan i uživa visoku reputaciju. Svi kursevi su dopunjeni zabavnim programom koji učesnicima nudi korisnu pauzu od zahtevnog učenja, a naročito za vreme takvih dana, učenici idu na izlete gde uče o bogatoj istoriji i raznolikoj kulturološkoj sredini Švajcarske.

Bez obzira na to koji jezik u kojem delu zemlje odaberete, Švajcarska je destinacija koja vašem detetu omogućava superiorno iskustvo u učenju jezika. Naši savetnici rado će vam pomoći da odaberete onaj pravi među kursevima koje nude škole učesnici u Nedelji obrazovanja u Švajcarskoj, special campaign for summer camps and language courses in Switzerland at best p[rices, camps and sve prema vašim željama i zahtevima.

Celu ponudu ovogodišnjih kurseva i škola koje učestvuju u Nedelji švajcarskog obrazovanja možete pronaći na letnje kurseve jezika u Švajcarskoj!, a više informacija možete dobiti od savetnika u agenciji IntegralEdu koji će vas voditi kroz ceo proces upisa i koji će vas upoznati sa svim beneficijama koje možete da ostvarite.

Rezervišite svoj švajcarski letnji kamp uz 20% popusta ovde >>

Ključne reči:

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.