Gde ići na Work & Travel program - Istočna obala Vs Zapadna obala?

13.01.2023

Kada se odlučimo za putovanje u Ameriku, uvek se postavlja najvažnije pitanje – „Gde tačno? Istočna obala ili Zapadna obala?“


Odlazak na Work and Travel program je uvek zanimljiv – upoznaš kulturu, stekneš nove prijatelje i što je najvažnije, otkriješ nova mesta. Stoga, kada se odlučimo za putovanje u Ameriku, uvek se postavlja najvažnije pitanje – „Gde tačno?“ Istočna obala ili Zapadna obala?“ Zvuči kao tekst hip-hop pesme, ali je i dalje važna odluka.

ISTOČNA OBALA

Istočna obala SAD, koja se naziva i Atlantska obala, prepuna je izuzetno popularnih destinacija. Veliki deo naših studenata ga bira jer ima veći izbor poslova i znatno je jeftiniji od lokacija poput Kalifornije. Neke od najpoznatijih prelepih plaža i turističkih atrakcija nalaze se u ovom delu zemlje. Ko nije čuo za beskrajne zlatne plaže Majamija, Nacionalni park Josemit, Diznilend, koji se nalazi u blizini prestonice zabave Orlanda, ili za jedan od najstarijih gradova u SAD – Filadelfiju, za koju malo ljudi zna da je bila prestonica? Ne, nismo zaboravili na Njujork, Veliku jabuku. I da, pitali smo, nadimak grada nema nikakve veze sa Apple proizvodima. Šta god da se kaže o ovom veličanstvenom mestu, to će ipak biti malo, što dokazuje i više od 50 miliona turista godišnje. Samo ćemo dodati da su Nijagarini vodopadi mnogo bliže nego što mislite.

ZAPADNA OBALA

Zapadna obala SAD je bez premca po svojim sunčanim plažama, neverovatnim pejzažima od veličanstvenih planina do peščanih dina, kanjona i ukusne hrane u koju ne možeš a da se ne zaljubiš. Moraš imati na umu da je u ovom delu zemlje životni standard viši, a samim tim i prosečna opasnost - takođe. Ima toliko lepih mesta da ceo život neće biti dovoljan da ih čovek obiđe. Šta ne propustiti? Los Anđeles je mesto gde je sunce skoro 300 dana u godini, a to sunce je Holivud i zvezda slavnih. Zašto bi ti nedostajao Veliki kanjon kada možeš da uživaš u veličanstvenom prizoru kreiranom milionima godina? Ili kada postoje razne atrakcije poput Skywalk-a, koji se uzdiže 1450m iznad zemlje? San Diego? Da je San Diego čovek, bio bi surfer. Na Ocean Beachu, čovek se spaja sa zajednicom koja će te vratiti u vreme 60ih/70ih. Sigurno ćeš to ceniti.

Ako ti je i dalje teško da napraviš izbor, obrati se našem konsultantu i on će ti sigurno pomoći u izboru.

Za više detalja o postupku prijave obratite nam se putem mejla info@integraledu.rs ili nas pozovite na 060 062 28 94.

ZAKAŽI BESPLATNE KONSULTACIJE

Povezane vesti

4 tipa studenata na Work and Travel programu

Ako ste već odlučili da leto provedete u Americi, ali se još uvek pitate na koju Work and Travel destinaciju da odete, mi smo tu da ti pomognemo da brzo i lako doneseš pravu odluku. Sam...
06.12.2022 Vidi više

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.