Kako izgleda biti školarac u Švajcarskoj?

04.03.2022

Švajcarske škole sa Ekskluzivnim popustom do 20% na letnje kurseve jezika


Od 21. do 25. marta Integraledu organizuje „Švajcarsku nedelju“, koja je namenjena porodicama zainteresovanim da svojoj deci priušte mogućnost učenja i sticanja novih iskustava tokom leta u nekim od najuglednijih obrazovnih institucija u Švajcarskoj. Reč je o promotivnom periodu koji će tokom sledeće nedelje biti dostupan svim posetiocima portala Integraledu.rs, gde će moći da se detaljno informišu o letnjim kampovima u Švajcarskoj, zakažu konsultancije, ali i rezervišu škole sa popustima do dvadeset odsto na troškove kampova koje organizuju švajcarske institucije:

Švajcarske škole sa Ekskluzivnim popustom do 20% na letnje kurseve jezika:

  • „TASIS – Američka škola u Švajcarskoj, najstarija privatna američka škola u Švajcarskoj“
  • „Swiss Education Group – jedna od najpoznatijih univerzitetskih grupa na svetu, specijalizovana za ugostiteljstvo, kulinarstvo i međunarodno poslovanje“.
  • Ecole Chantemerle
  • College du Leman
  • College Champittet


Švajcarska je oduvek bila interesantna kao obrazovna destinacija zbog toga što je bezbedna za decu, višejezička je zemlja sa četiri zvanična jezika, odlikuje je prelepa priroda, a tradicionalno visoka ulaganja u razvoj školstva, čine švajcarsku državom sa jednim od najmodernijih obrazovnih sistema.

„Učenje ne mora da bude dosadno, novi jezici ne moraju da budu teški za savladati i ne mora svaki slobodan trenutak da se provede uz ekran mobilnog telefona ili na internetu. Takođe, svet je put zanimljivih profesija, kultura i ljudi koje možemo da otkrivamo zajedno. Sve ovo deca mogu vrlo lako da usvoje uz moderne obrazovne metode koje njihova interesovanja stavljaju u centar pažnje nastavnika, čiji je glavni cilj da izvuku pun potencijal iz svakog deteta“, objasnila je Veselina Todorova, konsultantkinja za obrazovanje Integraledu tima i naglasila da švajcarske obrazovne instituacije imaju bogatu tradiciju u podizanju kriterijuma kad je reč o obrazovanju.

Upravo zbog toga, Integraledu tim u Srbiji rešio je da kroz „Švajcarsku nedelju“ omogući rodireljima i učenicima da se informišu o svemu što bi moglo da ih zanima, ali i ostvare značajne popuste za školarine.

„Veliki broj uglednih obrazovnih institucija iz Švajcarske će ovog leta realizoavti akademske kampove za decu, što je odlična prilika i za porodice iz Srbije“, ističe Todorova. „Letnji kampovi su usmereni ka deci starosti od 10 do 17 godina koja su zainteresovana za studije u Švajcarskoj, ali i za decu koja žele da imaju jedinstveno ovo jedinstveno iskustvo. Takođe, postoje i programi za mlađu decu, starosti od četiri do sedam godina. Letnji kampovi ne donose deci samo vredne obrazovne sertifikate, obrazovanje i bolje poznavanje stranog jezika. Deca u ovim školama dobijaju uvid u način učenja koji je inovativan i zanimljiv, stiču nove radne navike, ali i upoznaju stranu državu i stiču prijatelje iz različitih delova sveta“.

Švajcarske škole koje će tokom Švajcarske nedelje davati popuste od 20 odsto na kurseve jezika su: TASIS Le Chateau des Enfants TASIS Lugano, École privée Chantemerle, Collège Champittet, Collège du Léman, Swiss Education Group – Hotel Institute Montreux, Swiss Education Group – Mont Blanc Palace, Leysin i Swiss Language Club by Swiss Education Group. Dodatna zanimljivost je da Swiss Education Group nudi povraćaj sredstava uloženih u letnji kamp svim polaznicima letnjeg kampa koji reše da u okviru ove institucije nastave obrazovanje (Bechelor).

Kampovi će se održavati na eksluzivnim lokacijama, univerzitetskim i srednjoškolskim kampustima ili u luksuznim hotelima. Fokus je na učenju engleskog i francuskog jezika uz sticanje znanja iz oblasti kao što su hotelski menadžment i ugostiteljstvo, preduzetništvo, arhitektura i dizajn, fotografija, muzička industrija, proizvodnja čokolade ili kulinarstvo. A kako je za sve potreban dobar balans, ni sportske aktivnosti nisu zanemarene, tako da će polaznici imati priliku da se oprobaju u klasičnim sportovima, ali i u golfu, jahanju, planinarenju, skvošu ili raftingu.

Bez obzira na to koji jezik u kojem delu zemlje odaberete, Švajcarska je destinacija koja vašem detetu omogućava superiorno iskustvo u učenju jezika. Naši savetnici rado će vam pomoći da odaberete onaj pravi među kursevima koje nude škole učesnice u “Nedelji obrazovanja u Švajcarskoj”, posebna kampanja za letnje kampove i kurseve jezika u Švajcarskoj po najpovoljnijim cenama, i sve prema Vašim željama i zahtevima.

Ključne reči:

Rezervišite savetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite da primate novosti i ponude

Molimo vas pokušajte ponovno. Greška pri učitavanju inofrmacija.